Expediem in toata tara prin Dragonstar Curier

Costurile transportului încep de la 25 RON și se adaugă 1 RON pentru fiecare kg adițional din colet. (exemplu: la un colet de 10 kg  transportul costă 35 lei).

Plantele sunt ambalate corespunzător in cutii de carton cu 5 straturi, pentru a evita deteriorarea lor în timpul transportului.

Plantele vin în ghiveci, pe rădăcină nudă sau balot de pământ (în pânză de iută pentru balotare) în funcție de necesitățile fiecărei specii.

De obicei plantele ambalate în pânză de iută, folie stretch și saci sunt cele de dimensiuni mari, pe care nu avem cum să le punem în cutii.

Este posibil să existe costuri suplimentare pentru kilometri extra în cazul localităților care nu se află în apropierea sediilor sau punctelor de colectare a firmei de curierat (se percepe 1 RON/kilometru suplimentar)

În cazul în care produsele se deteriorează în timpul transportului aveți dreptul de refuza coletul (în cazul în care se văd urme clare de distrugere), sau a le returna după deschidere (în cazul în care plantele sunt rupte), fără nicio plată suplimentară.

De asemenea, în cazul în care plantele nu sunt corespunzătoare așteptărilor, aveți dreptul de a le returna în termen de 14 zile.

În oricare caz, banii vor fi rambursați în procent de 100% prin transfer bancar.

Puteti vedea o lista cu localitatile unde nu se percepe taxa extra

In cazul localitatilor care nu se afla in apropierea sediilor sau punctelor de colectare a firmei de curierat (1 RON/kilometru)